Aliti nga ASH : Pyes këta me V e Albinit a e ndrun tash në V e Mickovskit

Pas ofertave të Mickovskit drejtuar VLEN dhe Taravarit , Zv.Drejtori i AUV Denis Aliti, në një postim në profilin e tijë ka pyetur opzitën shqiptare a janë ende me V e Albinit apo e kanë ndryshuar me V e Mickovskit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *